Medewerkers

Door het inzetten van enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, durven wij garant te staan voor een gezellige en kwalitatief goede kinderopvang. Het is de taak van de pedagogisch medewerker een klimaat te scheppen waarbinnen ieder kind tot zijn recht komt en de zorg en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Ieder kind heeft behoefte aan warmte, liefde en een knuffel. Die geven wij graag! Ons team bestaat uit gediplomeerde pedagogisch medewerkers die elk op een vast dagdeel werken, zodat de kindjes snel een hechtheid en vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen. We doen even een voorstelrondje!
eigenaresse
Mijn naam is Sabine Niemeijer. Ik ben de eigenaresse van Kinderopvang Bij de Handjes in gieten.
Samen met Rianne en onze dieren wonen we  in Gasselte waar ook de kinderboerderij gevestigd is. Ik ben op dit moment zwanger van ons eerste kindje.
Na het behalen van mijn opleiding ben ik fulltime aan het werk gegaan in de kinderopvang. Na 2 jaar met veel plezier gewerkt te hebben onder een baas ben ik 3 dagen in de week gastouder geworden. Ik wilde altijd al erg graag mijn eigen kinderopvang opzetten, en dit was een mooi opstapje. Mijn gastouderopvang liep zo goed dat ik na een half jaar mijn baan heb opgezegd en volledig gastouder ben geworden. Na 3 jaar ben ik opzoek gegaan naar een groter pand waar ik mijn gastouderopvang kon uitbreiden naar een kleinschalige kinderopvang. Na vele locaties bekeken te hebben kwamen we deze prachtige locatie aan de Bloemakkers tegen.Aan de Bloemakkers vangen we nu alweer een aantal jaren met veel liefde en plezier de kinderen op.
Ik ben erg trots op mijn team, samen werken wij hard om de kinderen een veilig, vertrouwd tweede thuis te bieden!
pedagogisch medewerker babygroep
Mijn naam is Marianne Alting. Ik woon samen met mijn man, 2 kinderen en onze dieren in Schoonoord! Ik heb 18 jaar ervaring in de kinderopvang, voornamelijk alle jaren op de babygroep gestaan. Geen dag is hetzelfde in de kinderopvang dat maakt werken zo fijn! Als de kinderen aan het einde van de dag tevreden naar huis gaan, zijn de ouders blij en hebben wij weer een fijne werkdag gehad! Per 8 mei ga ik Annemiek haar verlof overnemen en zal dus de dinsdag, donderdag & vrijdag te vinden zijn op de babygroep.
pedagogisch medewerker peutergroep
Mijn naam is Anita Doek. Ik ben geboren in Assen en woon nu nog steeds in Assen in de mooie wijk Kloosterveen. Hier woon ik samen met mijn vriend en onze kat.
 In 2011 heb ik mijn opleiding SAW behaald. In deze opleiding heb ik op verschillende kinderdagverblijven stage gelopen. Ook heb ik bij een gastouder en op een basisschool stage gelopen. In mijn laatste jaar van de opleiding heb ik bij een kinderdagverblijf BBL gedaan en na mijn opleiding ben ik hier blijven werken. Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe uitdaging en hoorde via via dat Bij de Handjes personeel zocht, hier werk ik nu sinds 2019 en nog geen moment spijt van gehad. Ik werk op de maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag voornamelijk op de peutergroep en dat doe ik met heel veel plezier.
In mijn vrije tijd ben ik een bezig bijtje, ben overal te vinden en vind het leuk om dingen in en rond huis zelf te doen en met hout leuke dingen te knutselen. Ik ben graag bij vrienden en familie en hou ervan om buiten te zijn.
pedagogisch medewerker peutergroep
Mijn naam is Yria van den Berg. Ik ben op 6 maart 2002 geboren in Den Haag maar woon sinds mijn 3e in Gieterveen.
Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Hiervoor heb ik verschillende stages gelopen. Het afgelopen twee jaar heb ik stage gelopen bij Bij de Handjes. Hier heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan.
Nu ik mijn opleiding heb afgerond blijf ik werken bij Bij de Handjes. Ik ben zowel te vinden op het kdv, de peutergroep en de BSO.
Ik vind het erg leuk dat ik op de verschillende groepen sta. Hierdoor doe ik ervaring op met verschillende en zie ik kinderen groeien en ontwikkelen door de jaren heen.
In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik voetbal graag, en met mooi weer ga ik mountainbiken.
pedagogisch medewerker babygroep
Mijn naam is José de Groot en woon in Vlagtwedde.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen. Ik heb mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker in 2023 behaald. Mijn laatste jaar van de opleiding heb ik bij Bij de handjes gedaan middels een BBL stageplek. Ik doe dit werk met heel veel plezier en ben op maandag, dinsdag en vrijdag voornamelijk op het kinderdagverblijf te vinden en af en toe een keer op de peutergroep of bso!
PHOTO-2023-05-23-11-33-43
pedagogisch medewerker peutergroep
Mijn naam is Liesbeth van der Hoek en ik woon in Stadskanaal. Ik heb 2 dochters die inmiddels 21 en 20 jaar zijn.
Ik heb ruime ervaring in de kinderopvang,  zo’n 18 jaar op diverse groepen in de leeftijd van 0 tot 12.
Een paar jaar geleden besloot ik te stoppen en me te verdiepen in opleidingen die met zelfontwikkeling te maken hebben. Zo heb ik een boeiende opleiding gevolgd in het werken met klank, klankschalen en andere instrumenten. Evenals op het gebied van stemexpressie en systemisch werk.
Dit heeft zich vertaald in een baan als rituelen medewerker bij een sauna. Waar ik mensen ontspanning aanbood door het geven van rituelen.  Het werk hier heeft ook mij veel rust gebracht. Wat ik weer mee kan nemen in het werken met de kinderen.
Want ik heb gekozen om terug en opnieuw de kinderopvang in te gaan. Het werken en contact met de kinderen en ouders bleef mijn aandacht trekken. Mijn bijdrage kunnen leveren aan een stukje groei en verzorgen en afstemmen op de behoefte van het kind geeft mij voldoening.
Verder ben ik creatief, schrijf ik gedichten en maak ik soulpaintings. Ik houd van de natuur, en ik ben graag buiten.
Ik heb het erg naar mijn zin bij Bijdehandjes!
medewerker kantoor
Mijn naam is Amber Dik.  Samen met mijn partner, zoontje Jay en hondje Milo woon ik in Stadskanaal.
In 2014 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker gehaald en sinds mei 2015 ben ik werkzaam voor Kinderopvang Bij de Handjes, echt vanaf het begin. 
Het is leuk om te zien hoe we ons als opvang hebben ontwikkeld en hoeveel vertrouwen ouders in ons hebben!
Ik werk 30 uur op kantoor. Ik heb het erg naar mijn zin bij Bij de Handjes en samen met mijn collega’s streven wij ernaar om aan het eind van de dag de kinderen en ouders met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.
Verder omring ik mij graag met familie en vrienden. Ik mag graag bezig zijn en leuke dingen ondernemen.
pedagogisch medewerker babygroep
Mijn naam is Chantal Reinders en ik woon in Stadskanaal. Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker gedaan aan het Noorderpoort in Stadskanaal. Na mijn opleiding ben ik blijven werken bij Bij de Handjes Kinderopvang.
Ik heb voor mijn opleiding ook al meerdere stages gedaan in de kinderopvang, en ik wist al snel dat dit het werk was wat ik later wilde gaan doen. Ook heb ik al eerder 1,5 jaar stage gelopen bij Bij de Handjes Kinderopvang. 
Ik ben zowel te vinden op het kinderdagverblijf en de BSO.
pedagogisch medewerker babygroep
Mijn naam is Annemiek Gelling, samen met mijn partner woon ik in Stadskanaal. In augustus 2021 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Yven. Op dit moment ben ik zwanger van ons 2e kindje en ga ik in mei met verlof. Marianne zal mijn verlof over gaan nemen.
Vanaf 2013 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Na veel stages te hebben gelopen ben ik aan het werk gekomen bij een organisatie waar ik gelijk goed op mijn plek zat. Toch heb ik de overstap gemaakt naar Bij de Handjes Kinderopvang, een leuke nieuwe uitdaging! Sinds November 2020 ben ik werkzaam bij Bij de handjes Kinderopvang. Een leuke opvang gericht op natuur en dier. Dit spreekt mij erg aan. Samen hebben we een leuk en vertrouwd team. We kunnen op elkaar rekenen. Elke dag ga ik met heel veel plezier naar mijn werk, het maakt me vrolijk! De lieve kindjes en ouders, daar haal ik mijn passie uit om er samen een leuke dag van te maken. Ik vind het belangrijk dat ouders elke dag kun kinderen weer met een vertrouwd gevoel achter kunnen laten.
 
pedagogisch medewerker babygroep
Ik ben Valencia Van der Werff en ik woon in stadskanaal.  Ik heb zelf een dochter.

Ik heb net de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond en heb in mijn eerste jaar van de opleiding hier stage gelopen en werk hier nu vanaf juni 2021. Ik heb 2 jaar stage gelopen bij een andere kinderopvangorganisatie heb hier mijn opleiding afgerond. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen en om leuke dingen te doen met mijn dochtertje. Ik vind het werken in de kinderopvang erg leuk omdat ik gek ben op kinderen en omdat er veel uitdaging in zit!

pedagogisch medewerker babygroep
Mijn naam is Dominique Klopstra. Ik woon samen met mijn man en kinderen in Stadskanaal. Ik ben moeder van 2 jongens, genaamd Daan en Senn.
Ik ben sinds december 2021 met veel plezier werkzaam bij Bij de Handjes. Na 9 jaar bij een grote organisatie gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het kleinschalige en de huiselijke sfeer trok me direct aan bij Bij de Handjes. Ik vind het persoonlijk contact erg belangrijk. Het zorgen voor kinderen ,de ontwikkeling stimuleren, ondersteunen en de groei van kinderen zien maakt me erg blij. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo en dat is juist wat het werken met kinderen zo leuk maakt. Ieder kind is uniek. 
Op de maandag, woensdag en donderdag  ben ik aan het werk op de babygroep.
pedagogisch medewerker peutergroep en bso
Mijn naam is Lysanne Kruizinga en ik woon in Schoonloo. 
Ik heb in 2023 mijn diploma behaald van gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik vind het werken bij Bij de handjes super leuk! De sfeer is heel fijn en ik heb super leuke collega’s! Ik werk op de maandag, woensdag en donderdag op de peutergroep en bso.
In mijn vrije tijd ben ik bij ons thuis met de paarden bezig, wij hebben 7 paarden thuis die ik ook uitbreng op springwedstrijden. Ook vind ik het leuk om leuke activiteiten met mijn vrienden te doen. 
pedagogisch medewerker in opleiding
Mijn naam is Sofie van Houten en woon in gieten. Ik doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het Noorderpoort in Groningen.Sinds 2022 loop ik stage bij Bij de Handjes Kinderopvang. Eerst op de peutergroep en de bso en nu op de babygroep. Ik verwacht in Juli 2024 mijn diploma te mogen ontvangen. Ik vind het werk in de kinderopvang erg leuk. Ik heb erg leuke collega’s die mij ook goed begeleiden met mijn opleiding. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bij de paarden te zijn en lekker met vrienden op pad te gaan.
pedagogisch medewerker BSO en BBL student
Mijn naam is Margriet Kruizinga-Zuidema. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen op een boerderij in het mooie dorpje Schoonloo.
Na 30 jaar zelfstandig te hebben gewerkt in de paardensport (amazone, instructrice) heb ik vorig jaar de stap genomen om hier grotendeels mee te stoppen en ben ik een bbl-opleiding begonnen bij Bijdehandjes. Een bbl-opleiding betekent dat ik ongeveer 20 uur werk en 1 dag in de week naar school ga.Tot nu toe verloopt mijn werk en school voorspoedig en heb ik het erg naar mijn zin bij Bijdehandjes en op school! Het persoonlijk contact met de kinderen, ouders en collega’s is voor mij heel belangrijk. 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden een gezellige tijd te hebben o.a heel veel spelletjes spelen ook wil ik wat meer reizen omdat dit voorheen haast niet mogelijk was door mijn sport (werk). Ik rijd nog steeds paard en geef ook nog steeds paardrijlessen alleen dan in mindere mate.
pedagogisch medewerker in opleiding
Mijn naam is Djamilla Smit en ik woon samen met mijn ouders en zus in Gasselternijveen. In mijn vrije tijd geniet ik van sporten, koken en bakken. Ik zit momenteel bijna in het derde jaar van mijn opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang aan het Noorderpoort in Stadskanaal. Ik volg daar het versnelde programma. Van september 2023 tot januari 2025 loop ik stage bij Bij de Handjes. Tegelijkertijd werk ik als lerend pedagogisch medewerker bij Bij de handjes.
pedagogisch medewerker peutergroep
Mijn naam is Karlijn van der Wal en ik ben sinds een tijdje onderdeel van het team van Bij de Handjes. Ik ben pedagogisch medewerker en heb ruime ervaring in het werken in de kinderopvang. Ook ben ik werkzaam geweest in de kraamzorg, op de peuterspeelzaal en in het onderwijs, regulier en Renn4.
Het werken met kinderen vind ik geweldig; stimuleren, ondersteunen en zorg dragen voor een goede ontwikkeling!
Veel verschillende dingen gedaan maar altijd met kinderen want dat vind ik het allerleukste en geeft mij energie! Ik woon in Drouwen en heb zelf een zoon van 16 jaar.