Medewerkers

Door het inzetten van enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, durven wij garant te staan voor een gezellige en kwalitatief goede kinderopvang. Het is de taak van de pedagogisch medewerker een klimaat te scheppen waarbinnen ieder kind tot zijn recht komt en de zorg en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Ieder kind heeft behoefte aan warmte, liefde en een knuffel. Die geven wij graag! Ons team bestaat uit 7 gediplomeerde pedagogisch medewerkers die elk op een vast dagdeel werken, zodat de kindjes snel een hechtheid en vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen. We doen even een voorstelrondje!
Eigenaresse
Mijn naam is Sabine Niemeijer. Ik ben 32 jaar oud en eigenaresse van Kinderopvang Bij de Handjes in gieten.
Samen met mijn honden Prinss en Zemm woon ik in Gasselte waar ook de kinderboerderij gevestigd is.
Na het behalen van mijn opleiding ben ik fulltime aan het werk gegaan in de kinderopvang. Na 2 jaar met veel plezier gewerkt te hebben onder een baas ben ik 3 dagen in de week gastouder geworden. Ik wilde altijd al erg graag mijn eigen kinderopvang opzetten, en dit was een mooi opstapje. 
Mijn gastouderopvang liep zo goed dat ik na een half jaar mijn baan heb opgezegd en volledig gastouder ben geworden. 
Na 3 jaar ben ik opzoek gegaan naar een groter pand waar ik mijn gastouderopvang kon uitbreiden naar een kleinschalige kinderopvang. Na vele locaties bekeken te hebben kwamen we deze prachtige locatie aan de Bloemakkers tegen.
Aan de bloemakkers vangen we nu alweer 5 jaar met veel liefde en plezier de kinderen op.
Ik ben erg trots op mijn team, samen werken wij hard om de kinderen een veilig, vertrouwd tweede thuis te bieden!
pedagogisch medewerker baby/dreumesgroep
Mijn naam is Amber Dik en ik ben 25 jaar.  Samen met mijn partner en hondje Milo woon ik in Stadskanaal.
In 2014 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker gehaald en sinds mei 2015 ben ik werkzaam voor Kinderopvang Bij de Handjes, echt vanaf het begin. 
Het is leuk om te zien hoe we ons als opvang hebben ontwikkeld en hoeveel vertrouwen ouders in ons hebben!
Ik werk 30 uur op de baby en dreumes groep. Ik heb het erg naar mijn zin bij Bij de Handjes en samen met mijn collega’s streven wij ernaar om aan het eind van de dag de kinderen en ouders met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.
Verder omring ik mij graag met familie en vrienden. Ik mag graag bezig zijn en leuke dingen ondernemen.
pedagogisch medewerker & pedagogisch coach/beleidsmedewerker Peutergroep en BSO
Mijn naam is Marjan van Wijngaarden, ik ben opgegroeid in Borger en woon sinds mijn 26e in Nieuwediep. Ik ben getrouwd met Jaap en wij hebben samen 2 kinderen, Flynn van 7 en Luna van bijna 4 jaar. Ik ben geboren op 27 juni 1983.
Na mijn SPW4 opleiding  in 2004 ben ik begonnen met vakantiewerk in de kinderopvang. Het idee was om toen na de zomervakantie te gaan starten met de hbo opleiding MWD, maar het werken in de kinderopvang beviel me zo goed dat ik gebleven ben. In al die jaren heb ik bij meerdere kinderdagverblijven gewerkt en geholpen nieuwe groepen op te zetten.
Na de geboorte van ons 2e en kindje was ik op zoek naar een leuke baan die wat in de buurt zou zijn. Een kleinschalige opzet was daarbij een grote eis. Bij de Handjes kinderopvang paste precies in dit plaatje en ik voel me hier ook enorm op mijn plek. Ik werk hier sinds 2017 en ga nog elke dag met veel plezier naar mijn werk.
Ik werk op maandag dinsdag en donderdag. S’morgens op de peutergroep en s’middags op de BSO. Sinds januari 2021 ben ik naast het werken op de groep ook pedagogisch coach en beleidsmedewerkster. Als pedagogisch coach/beleidsmedewerker ontwikkel je het pedagogisch beleid en coach je de pedagogisch medewerkers. Je observeert, analyseert en ontwikkelt ideeën om de kwaliteit van de kinderopvang te verbeteren en je hebt een actieve rol in de ontwikkeling van pedagogisch medewerkers. Deze functie geeft mij net even de extra uitdaging wat mijn werk nog leuker maakt!
In mijn vrije tijd geniet ik enorm van het kamperen samen met ons gezin, het maken van leuke haarknipjes en ook fotograferen doe ik heel erg graag!
Pedagogisch medewerker
Mijn naam is Chantal Reinders. Ik ben geboren op 2 februari 2002 in Stadskanaal, waar ik nu nog steeds woon. Ik doe de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker aan het Noorderpoort in Stadskanaal. Ik volg de BBL opleiding, werken en leren. Daarvoor loop ik 20 uur stage/werk en volg ik 1 dag onderwijs. Ik doe hierbij dus heel veel werkervaring op. Na mijn opleiding blijf ik werken bij Bij de Handjes Kinderopvang.
Ik heb voor mijn opleiding ook al meerdere stages gedaan in de kinderopvang, en ik wist al snel dat dit het werk was wat ik later wilde gaan doen. Ook heb ik al eerder 1,5 jaar stage gelopen bij Bij de Handjes Kinderopvang. 
Ik ben zowel te vinden op het kinderdagverblijf, de peutergroep als op de BSO. Daarnaast werk ik in de weekenden nog bij Poiesz in Stadskanaal waar ik al 3 jaar werkzaam ben.
pedagogisch medewerker peutergroep
Mijn naam is Anita Doek. Ik ben geboren in Assen en woon nu nog steeds in Assen in de mooie wijk Kloosterveen. Hier woon ik alleen ( o, nee samen met mijn kat 😊)
 In 2011 heb ik mijn opleiding SAW behaald. In deze opleiding heb ik op verschillende kinderdagverblijven stage gelopen. Ook heb ik bij een gastouder en op een basisschool stage gelopen. In mijn laatste jaar van de opleiding heb ik bij een kinderdagverblijf BBL gedaan en na mijn opleiding ben ik hier blijven werken. Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe uitdaging en hoorde via via dat Bij de Handjes personeel zocht, hier werk ik nu sinds 2019 en nog geen moment spijt van gehad. Ik werk op de maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag voornamelijk op de peutergroep en dat doe ik met heel veel plezier.
In mijn vrije tijd ben ik een bezig bijtje, ben overal te vinden en vind het leuk om dingen in en rond huis zelf te doen en met hout leuke dingen te knutselen. Ik ben graag bij vrienden en familie en hou ervan om buiten te zijn.
Pedagogisch medewerker baby/dreumesgroep
Mijn naam is Annemiek Gelling, ik ben 28 jaar en samen met mijn partner woon ik in Stadskanaal. In augustus 2021 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Yven.
Vanaf 2013 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Na veel stages te hebben gelopen ben ik aan het werk gekomen bij een organisatie waar ik gelijk goed op mijn plek zat. Toch heb ik de overstap gemaakt naar Bij de Handjes Kinderopvang, een leuke nieuwe uitdaging!
Sinds November 2020 ben ik hier werkzaam. Een leuke kinderopvang gericht op natuur en dier. Dit mij sprak mij meteen erg aan. Samen hebben we een leuk vertrouwd team. Wij kunnen op elkaar rekenen.
Elke dag ga ik met heel veel plezier naar mijn werk, het maakt me vrolijk! De lieve kindjes en ouders, daar haal ik mijn passie uit om er samen een leuke dag van te maken!
Ik vind het erg belangrijk dat ouders elke dag hun kind(eren) weer met een vertrouwd gevoel kunnen achterlaten.
 
 
 
Pedagogisch medewerker
Mijn naam is Yria van den Berg. Ik ben op 6 maart 2002 geboren in Den Haag maar woon sinds mijn 3e in Gieterveen.
Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Hiervoor heb ik verschillende stages gelopen. Het afgelopen twee jaar heb ik stage gelopen bij Bij de Handjes. Hier heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan.
Nu ik mijn opleiding heb afgerond blijf ik werken bij Bij de Handjes. Ik ben zowel te vinden op het kdv, de peutergroep en de BSO.
Ik vind het erg leuk dat ik op de verschillende groepen sta. Hierdoor doe ik ervaring op met verschillende en zie ik kinderen groeien en ontwikkelen door de jaren heen.
In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik voetbal graag, en met mooi weer ga ik mountainbiken.
Pedagogisch medewerker
Ik ben Valencia Van der Werff en ik ben 23 jaar oud. Ik heb zelf een dochtertje van 4 jaar.
Ik heb net de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond en heb in mijn eerste jaar van de opleiding hier stage gelopen en werk hier nu vanaf juni 2021. 
 Ik heb 2 jaar stage gelopen bij een andere kinderopvangorganisatie heb hier mijn opleiding afgerond. 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen en om leuke dingen te doen met mijn dochtertje. 
Ik vind het werken in de kinderopvang erg leuk omdat ik gek ben op kinderen en omdat er veel uitdaging in zit!