Contact met ouders

Een goed contact met ouders vinden wij heel belangrijk.

Tijdens het brengen en het ophalen van uw kind(eren), de zogenaamde overdracht, is er alle ruimte voor vragen en opmerkingen of andere zaken omtrent het kind waarvan het handig of belangrijk is als wij hiervan op de hoogte zijn. Door veel te praten over hoe u thuis omgaat met het kind en wat u belangrijk vindt kunnen wij onze opvang zoveel mogelijk aanpassen aan de opvoeding van thuis. Zo streven wij ernaar om het u en uw kind(eren) naar de zin te maken en u een huiselijk gevoel te geven.

We proberen de ‘gewoontes’ van het kind, waar dit haalbaar is, aan de thuissituatie aan te passen. Ook tijdens de opvang zal er door middel van whatsapp contact regelmatig een update of leuke foto/filmpje komen van wat uw kind allemaal bij ons beleeft.

Voor de kinderen tot 1,5 jaar houden wij dagelijks een overdracht schriftje bij. Hier noteren wij alle belangrijke dingen van de dag in zodat ouders thuis rustig kunnen terug lezen hoe de dag is gegaan. Ook kunnen ouders hier voedingsschema’s of andere belangrijke dingen in noteren.